Web Analytics
شبکه‌های اجتماعی وابسته و مورد تایید شرکت کارگزاری کارآمد صرفا irankbc, karamadbc و collegekbc می‌باشد.

گزارش مجمع شرکت فولاد سپاهان


گزارش مجمع شرکت فولاد سپاهان

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد سپاهان با نماد بورسی «فسپا» با حضور ۶۷٫۸۸ درصد سهامداران برگزار و در پایان به ازای هر سهم مبلغ ۳۰۰۰ ریال سود تقسیمی تصویب گردید.

هیئت‌مدیره با ارائه گزارش فعالیت ۱۲ ماهه خود گفت: تقریبا در همه نسبت‌های مالی روند رو به رشدی را داشته‌ایم و با وجود کاهش ۲۶ درصدی مقدار تولید سود خالص شرکت با ۳۵۰ درصد افزایش به ۴۷۲۹ میلیارد ریال رسیده است.

شرکت در سال گذشته ۵۰۰ میلیارد ریال فروش صادراتی داشته و ۱۰ درصد از صادرات لوله و پروفیل کل کشور توسط این شرکت انجام شده است.

شرکت دلیل کاهش مقداری تولید را کاهش عرضه مواد اولیه در بورس کالا و تامین نشدن ورق مصرفی عنوان کرد و گفته شد که هیچ مشکلی برای فروش نداریم و از نظر  قیمت محصولات در میان شرکت‌های مشابه پیشرو هستیم و کاهش تولید و فروش، به اختیار شرکت نبوده است.

مدیر عامل شرکت موارد زیل را از مهمترین برنامه‌های شرکت برای سال ۱۴۰۰ عنوان کرد:

-بررسی امکان تولید برق

-بررسی امکان تولید ورق به عنوان ماده اولیه مورد استفاده شرکت و کاهش ریسک

-بررسی و انجام افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی ازمحل سود انباشته

بندهای حسابرسی:

هیئت‌مدیره در پاسخ به بند عدم پوشش ریالی بیمه موجودی‌ها گفت: شرکت در زمینه فولاد فعالیت می‌کند و فولاد کالای با دوام است و نیاز نیست طبق استانداردها از نظر ریالی سقف را رعایت کنیم.

در پاسخ به بند حسابرسی مربوط به تعیین تکلیف برخی از زمین‌های شرکت که مورد ادعای اداره اراضی و آبخیزداری اصفهان است گفته شد در این خصوص اقدامات لازم در حال انجام است اما فعلا به نتیجه‌ای نرسیده است.

در خصوص بند مربوط به تعیین تکلیف مالیات و حساب ذخیره مالیات‌ها نیز گفته شد که شرکت هیچگونه مالیات سنواتی ندارد و فقط در خصوص مالیات سال ۹۹ که ممکن است مالیات تشخیصی اداره مالیات با مالیات ابرازی شرکت متفاوت باشد، در حساب‌ها بنا بر احتیاط ذخیره لحاظ شده است.

سوالات سهامداران:

در پاسخ به سوال سهامداران در خصوص وجود برنامه برای افزایش سرمایه از محل تجدید گفته شد: از نظر ما افزایش سرمایه از محل تجدید صرفا یک بازی با اعداد است و تاثیری روی عملیات شرکت ندارد و صرفا اعداد و نسبت‌ها را تکان می‌دهد و نفعی به حال شرکت ندارد مگر اینکه شرکت‌ها در حال ورشکستگی باشند. در هر صورت با کارشناسی‌های صورت گرفته قصد داشتیم برای بهبود نسبت‌های مالی اینکار را انجام دهیم اما به دلیل بروز مشکل با منابع طبیعی و سازمان اراضی اصفهان فعلا امکان انجام این افزایش سرمایه وجود ندارد.

در پاسخ به سوال سهامدار در رابطه با پیش‌بینی شرکت از میزان تولید برای امسال، گفته شد که برای امسال پیش‌بینی تولید ۱۶۰ هزار تن را داشتیم اما با توجه به مشکلات قطعی برق، در بازه‌های ۳ ماهه در پیش‌بینی‌ها بازنگری خواهیم کرد، فولاد مبارکه که تامین‌کننده انحصاری ورق است اعلام کرده به دلیل قطعی برق تمامی قراردادهایش را با یک ماه تاخیر تحویل خواهد داد، از طرف دیگر خود شرکت نیز به دلیل قطعی برق هفته قبل تعطیل بود و با مذاکرات صورت گرفته تلاش می‌کنیم با دیماند ۵۰ درصدی این هفته ۲ شیفت از ۳ شیفت شرکت کار کند.

در پاسخ به سوال سهامداران درخصوص دلیل اختلاف قیمت خرید ورق در گزارش ها با نرخ های بورس کالا و فولاد مبارکه گفته شد که با توجه به عدم تامین ورق مورد نیاز شرکت توسط فولاد مبارکه، مجبور شدیم از شرکت‌های خرد و سایر عرضه‌کنندگان ورق خرید انجام دهیم و مجبور به پرداخت نرخ‌های بالاتری شدیم. به عنوان مثال در مرداد ۹۹ فقط ۲۰۰۰ تن از فولاد مبارکه دریافتی داشتیم در حالی که مصرف شرکت ۱۰ هزار تن بود.

سامانه بهین‌یاب ۲ سال است که برای تخصیص ورق‌های فولاد مبارکه به متقاضیان راه‌اندازی شده و به هرکسی که پروانه بهره‌برداری داشته باشد ۱۰۰۰ تن سهمیه می‌دهند متاسفانه برخی شرکت‌ها و افراد که سهمیه دارند آن را دریافت کرده و در بازار آزاد می‌فروشند و شرکت‌هایی که نیاز واقعی دارند باید از بازار آزاد تهیه کنند.

از زمانی که واردات ورق ممنوع شد، انحصار به دست فولاد افتاد و عرصه بر تولیدکنندگان تنگ شد.

در پایان به ازای هرسهم مبلغ ۳۰۰۰ ریال سود تقسیمی تصویب و موجب اعتراض برخی سهامداران گردید، در این خصوص مدیرعامل شرکت گفت: قبلا با ۲۰۰ میلیارد می‌توانستیم نیاز به مواد اولیه را رفع کنیم، ابتدای سال ۹۹ نرخ مواد اولیه شرکت ۵۹۰۰ تومان بود و در پایان سال به ۱۵۵۰۰ تومان رسید؛ هم‌اکنون به ۱۲۰۰ میلیارد منابع نیاز داریم، از طرفی قبلا مبارکه LC سه ماهه باز می‌کرد و نسیه میخریدیم، اکنون نقد می‌گیرد و سه ماه بعد کالا می‌دهد، از سوی دیگر هم‌اکنون ۸۰۰ میلیارد تسهیلات از بانک‌ها گرفته‌ایم که باید بپردازیم لذا تقسیم سود حداکثری عملیات شرکت را با مشکل مواجه می‌کند.