شبکههای اجتماعی وابسته و مورد تایید شرکت کارگزاری کارآمد صرفا irankbc, karamadbc و collegekbc میباشد.
انواع جریان نقدینگی
انواع جریان نقدینگی
معاونت بورس کالا و انرژی کارگزاری کارآمد:
وجود بستر مناسب جریان نقدینگی(Cash flow) که اختصارا" CF هم نامیده میشود به ورود و خروج پول در یک تجارت، کسب و کار، پروژه و دیگر موارد گفته میشود که در یک دوره محدود زمانی محدود مثلا یک ماهه محاسبه میگردد.
به گزارش کالج کارگزاری کارآمد، جریان نقدینگی (Cash flow) به ورود و خروج پول در یک تجارت، کسب و کار، پروژه و ... گفته میشود که در یک دوره محدود زمانی محدود مثلا یک ماهه محاسبه میگردد. همانطور که اشاره شد، این میزان وجه نقد در یک بازه زمانی تعیین میگردد.
به گفته معاونت بورس
کالا و انرژی کارگزاری کارآمد، خرید و فروش کالا در بورس کالا برای معاملهگرانی
که تجربه حضور در بازارهای مختلف دارند، از مزایایی برخوردار است که تمایل آنها را
به حضور در بورس کالا بیش از گذشته افزایش داده است.
وی در خصوص برخی از مزیتهاکمبود وجه نقد یکی از بزرگترین دلایل شکست شرکتهای کوچک است. در واقع، وضعیت جریان نقدینگی نشان میدهد که یک شرکت چگونه سرمایه خود را هزینه میکند و این سرمایه از کجا به شرکت وارد میشود.
ابوالعلائی با بیان اینکه در بورس کالا، مبداء کالا مشخص و تضمین شده است، افزود: در بورس کالا هیچگونه کالای معیوبی بهاهمیت جریان نقدی به حدی است که به هر اندازه، نوع کسب و کاری خوب باشد و در فعالیتهای اقتصادی از جایگاه بسیار مناسبی برخوردار و دارای سودآوری مطلوبی نیز باشد،اگر جریان نقدینگی در آن، که حرکتی است کاملا هوشمندانه، در نظر گرفته نشود، با وجود این که پتانسیل کامل یک رشد بی نظیر را نیز دارا میباشد، روند رشد آن کسب و کار شتاب لازم را نخواهد گرفت. به این صورت است که بسیاری از قابلیت های آن کسب و کار فرصت بروز پیدا نخواهند کرد و در حقیقت با نادیده گرفتن جریان نقدی در فعالیتهای اقتصادی بسیاری از زمینههای رشد و پیشرفت دچار فرصت سوزی خواهد شد.
شرکتها از جریان نقدینگی برای تجزیه و تحلیل وضعیت مالی خود و آمادگی برای آینده استفاده میکنند، چرا که نمایانگر کلیه مبالغی است که یک شرکت از طریق فعالیتهای تجاری و منابع سرمایه گذاری خود به دست میآورد و همچنین هزینه ای است که برای فعالیتهای کسب و کار و یا سرمایهگذاری در یک بازه مشخص پرداخت میکند.
جریان نقدینگی به دو دسته تقسیم میشود:
جریان نقدی مثبت:
جریان نقدینگی مثبت به معنی ورود بیشتر پول نسبت به مقداری است که خارج میشود و به این معنی است که کسب و کار برای ادامه انجام فعالیت و پرداخت هزینهها، پول کافی دارد. اگر شرکتی جریان نقدی مثبتی داشته باشد، داراییهای نقدینگی شرکت در حال افزایش است.
جریان نقدینگی منفی:
معاونت بورس کالا و انرژی کارگزاری کارآمد در پایان اظهارات خود، رونق ابزارهای نوین مالی را مورد تاکید قرار داد وجریان نقدینگی منفی یعنی اینکه داراییهای نقدی شرکت در حال کاهش است. جریان نقدی خالص، متفاوت از درآمد خالص است، درآمد خالص شامل حسابهای دریافتنی و سایر مواردی نیز هست که پولی برای آن دریافت نشده است. جریان نقدی برای تعیین کیفیت درآمد شرکت مورداستفاده قرار میگیرد که یعنی شرکت چه قدر نقد شونده است که میتواند نشانگر این باشد که آیا شرکت داراییهای خوبی دارد یا خیر.